## Module II Calendar of Events

This schedule is tentative and is subject to changes.

## Friday, May 30, 2008:

7:15 an	n Introduction to Fellowship		
7:30 an	Understanding Cardio-Motabolic Risks And Natural Treatment Options	2 hr	
9:30 an	n Break		
10:00 pm	The Skinny on Metabolic Syndrome - George Gillson, M.D., PhD	2 hr	
12:00 pm	Lunch (on your own)		
1:30 pn 2:30 pn	n The Use and Misuse of Salivary Cortisol Measurements - George Gillson, M.D., PhD Prevention and Treatment of Vascular Aging - Mark Houston, M.D., SCH, FACP,	1 hr 1 hr	
•	ГААПА	1 111	
4:00 pn	n Break Prevention and Treatment of Vascular Aging (continued) - Mark Houston, M.D., SCH, FACP, FAAHA	2 hr	
6:00 pn	n Close Session		
Saturday, May 31, 2008:			
7:30 am	The Role of Vascular Biology, Nutrition and Nutraceuticals In the Prevention & Treatment of Hypertension and Arteriosclerosis - Mark Houston, M.D., SCH, FACP, FAAHA	2 hr	
9:30 am	Break		
10:00 am	Continued Treatment of Hypertension - Mark Houston, M.D., SCH, FACP, FAAHA	2 hr	
12:00 pm	Lunch (on your own)		
1:30 pm	Metabolic Syndrome & Insulin Resistance - Mark Houston, M.D., SCH, FACP, FAAHA	2 hr	
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Dyslipidemia - Mark Houston, M.D., SCH, FACP, FAAHA	2 hr	
6:00 pm	Close of Session		
Sunday, June 1, 2008:			
	n Fire in the Heart - Stephen Sinatra, M.D.	2 hr	
10:00 am	Metabolic Cardiology - Stephen Sinatra, M.D.	2 hr	

12:00 pm	Lunch (on your own)	
1:30 pm	The Holy Grail of Cardiology - Stephen Sinatra, M.D.	2 hr
3:30 pm	Break	
	On The Sweet Side - Pamela Smith, M.D., MPH	1 hr
5:00 pm	Abnormal Lipids, Hypertension, and Insulin Resistance: Clincal Applications - Pamela Smith, M.D., MPH	1 hr
6:00 pm	Close of Session	