## Module IV Calendar of Events

This schedule is tentative and is subject to changes.

## Friday, September 26, 2008:

7:30 am 8:30 am 9:00 am 9:30am	The Low-Down on Fatty Acids - Pamela Smith, M.D. Update on Osteoporosis - Pamela Smith, M.D. Vitamin K & D: Clinical Aspects- Pamela Smith, M.D. Break	1 hr ½ hr ½ hr
10:00 am	Metabolic Consequences of Drug Induced Nutrient Depletion - James LaValle, R.Ph., MS, ND, CCN	2 hr
12:00 pm 1:30 pm	Lunch (on your own) Metabolic Consequences of Drug Induced Nutrient Depletion - James LaValle, R.Ph., MS, ND, CCN	2 hr
3:30 pm	Break	
4:00 pm	Metabolic Consequences of Drug Induced Nutrient Depletion - James LaValle, R.Ph., MS, ND, CCN	2 hr
6:00 pm	Close of Session	

## Saturday, September 27, 2008:

7:30 am	Spiritual Health - Pamela Smith, M.D.	½ hr
8:00 am	All You Ever Wanted To Know About Amino Acids - Pamela Smith, M.D.	1 hr
9:00 am	Attention Deficit Disorder: A New Perspective - Pamela Smith, M.D.	½ hr
9:30 pm	Break	
10:00 pm	Detoxification - Robert Rountree, M.D.	2 hr
12:00 pm	Lunch (on your own)	
1:30 pm	Detoxification (continued) - Robert Rountree, M.D.	2 hr
3:30 pm	Break	
4:00 pm	The Clinical Aspects of Autism - Nick Saunders, D.O., MS, ABAAM	2 hr
6:00 pm	Close of Session	

## Sunday, September 28, 2008:

7:30 am	Innovative Treatment Options in The Chronic Pain Patient - Sahar Swidan, Pharm.D.,BCPS	2 hr
9:30 am	Break	
10:00 am	An Update on the Treatment of Auto-Immune Diseases - Shari Lieberman, Ph.D., FACN, CNS	2 hr
12:00 pm	Lunch (on your own)	
1:30 pm	An Update on the Treatment of Auto-Immune Diseases - Shari Lieberman, Ph.D., FACN, CNS	2 hr
3:30 pm	Break	

4:00 pm Nutritional Approach to Cancer - Shari Lieberman, Ph.D., FACN, CNS <sup>1</sup>/<sub>2</sub> hr

6:00 pm Closing comments and Close of Session - Pamela Smith, M.D., MPH