## Module VI Calendar of Events

This schedule is tentative and is subject to changes.

## Friday, March 28, 2008:

	7:30 am	Advanced Compounding for Clinicians - Jim Paoletti, R.Ph., FIACP, FACA	2 hr
	9:30 am	Break	
	10:00 pm	Functional Medicine: The Basics - Patrick Hanaway, M.D.	2 hr
	12:00 pm	Lunch (on your own) ~ Break until 3:00pm	
	3:00 pm	Functional Medicine Workshop - Case Histories Patrick Hanaway, M.D. Robert Rountree, M.D. Pamela Smith, M.D., MPH	2 hr
	5:00 pm	Break	
	5:15 pm	Functional Medicine Workshop - Case Histories (continued) Patrick Hanaway, M.D. Robert Rountree, M.D. Pamela Smith, M.D., MPH	2 hr
	7:15 pm	Close of session	
Saturday, March 29, 2008:			
	7:30 am	Everything You Wanted to Know About Herbs - Robert Rountree, M.D.	2 hr
		Break	
		Everything You Wanted to Know About Herbs (continued) - Robert Rountree, M.D.	2 hr
		Lunch (on your own) ~ Break until 3:00pm	
	3:00 pm	Homeopathy - James LaValle, R.Ph., MS, ND, CCN	2 hr
	5:00 pm	Break	
	5:15 pm	Homeopathy (continued) - James LaValle, R.Ph., MS, ND, CCN	2 hr
	7:15 pm	Close of Session	
Sunday, March 30, 2008:			
	7:00 am	Homeopathy (continued) - James LaValle, R.Ph., MS, ND, CCN	2 hr
	9:00 am	Break	
	9:30 am	Homeopathy (continued) - James LaValle, R.Ph., MS, ND, CCN	2 hr
	11:30 am	Lunch (on your own)	
	1:00 pm	Botanical Medicine Essentials - Lyra Heller, M.A., BA	2 hr
	3:00 pm	Break	
	3:30 pm	Botanical Medicine Essentials (continued) - Lyra Heller, M.A., BA	2 hr
	5:30 pm	Close of Session	